21 agosto 2006

Festes Banyalbufar - 2 de septembre


Dissabte dia 2 septembre, pròxima actuació de "Tres setmanes i mitja" a ses verbenes de Banyalbufar (es poble des nostre guitarrista, Joan Tomas).
És una festa que no vos podeu perdre, casi un ritual per a nosaltres. A tots els que volgueu venir, vos recoman que vingueu a sopar a Can Paco, sa madona ens tracta com si fóssim de la casa i cada any feim una taulada més llarga. Contactau amb qualsevol de nosaltres si voleu venir a sopar, serà una bona manera de començar es vespre.

15 agosto 2006

Sa nova Xeremia d'en Pere

Com que no li sonava massa bé, va provar de bufar amb ses orelles. Ja ens diràs si t'anat bé. Per cert, en Tano t'envià molts de records. Va faltar es camp base de ca teva i es soparet de cada any.

14 agosto 2006

Festes Puigpunyent 2006 - Cronica

Una de ses actuacions més divertides que hem fet mai. Començarem a tocar casi a les 4 des dematí i sa gent que quedava eren els "autèntics" de ses festes. Tothom estava de ressaca ja que sa marxa des dia anterior va ésser brutal, així i tot es públic ens va transmetre ses ganes que tenien de festa i es vespre s'animà molt més del que pensavem. Ses cançons noves varen funcionar sense excepció, "Torn" (que en castellà vol dir vuelvo), "Bitch "(cercau sa traducció), "I do" (pues), "Just like heaven"; i sa gran sorpresa per nosaltres "The Passenger", cançò que pensavem que tal vegada no agradaria, però es lalalala lalalala que té aquest tema va enganxar bé i es públic va estar cantant-lo durant tot es vespre. Varem dedicar "Maggie May" a en Pere Bover que és a Nova York una temporadeta (t'anyoram Pere, sobretot es teus "roncos" en els assaigs, des d'aquí t'enviam una aferrada). Per cert, ahir vaig xerrar amb en Pere i m'ha enviat una foto d'una xeremia nova que ha comprat en es ianquis, vos posaré sa foto aquí perque pogueu apreciar aquesta obra d'art). Pere, a veure si ens contes ses teves experiències d'Indiana Jones en busca del hueso perdido, i les penjes en es blog. Gràcies en es públic de dissabte, i en especial en els amics incondicionals de Puigpunyent i Banyalbufar.